Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach. Podając adres e-mail akceptujesz Regulamin i Politykę prywatności. Dziękujemy :)
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się
Polityka prywatności

Polityka prywatności sklepu

Zapewniamy naszym Klientom pełne poszanowanie ich prywatności oraz ochronę ich danych osobowych.

Dane osobowe przekazywane nam przez Klientów przetwarzamy w sposób zgodny z zakresem udzielonego przez Klientów zezwolenia oraz wymogami prawa, w szczególności zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.). Dane osobowe Klientów przechowujemy na serwerach zapewniających ich pełne bezpieczeństwo. Dostęp do bazy danych posiadają jedynie uprawnieni pracownicy Sklepu.

INFORMACJA RODO

W dniu 25 maja 2018 roku rozpoczęło swoje obowiązywanie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych tzw. RODO. W związku z tym jesteśmy zobowiązani do poinformowania Pani/Pana o następujących faktach i uprawnieniach:

  1. Przetwarzamy wyłącznie podane przez Panią/Pana następujące dane osobowe: imię, nazwisko, adres e-mail, numer telefonu, numer konta w przypadku rozliczeń, adres korespondencyjny oraz, jeżeli dotyczy - nazwę i adres prowadzonej działalności gospodarczej, numer NIP.

  2. Administratorem danych osobowych jest: P.P.H.U. ARTIZO

  3. Podstawą przetwarzania danych osobowych jest wykonywanie umowy na Pani/Pana rzecz. Dane osobowe są przetwarzane w celu założenia i utrzymywania konta oraz w związku z realizacją umowy o świadczenie usług poprzez mechanizmy sklepu internetowego (www.artizo.pl) i realizacją umów poprzez niego zawieranych. Dane osobowe będą przechowywane do 2 lat od dnia dezaktywacji konta Sprzedawcy lub do dnia wygaśnięcia wszelkich roszczeń pomiędzy stronami umów, w zależności od tego, które z terminów nastąpią później.

  4. Podanie danych osobowych jest dobrowolne, jednakże brak ich podania uniemożliwia posiadanie konta w sklepie i dokonywanie czynności zakupu lub innych poprzez mechanizmy sklepu.

  5. Przysługuje Panu/Pani prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych,

  6. Posiada Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

  7. Dane osobowe są przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych, płatności elektronicznych, księgowych oraz firmom kurierskim, jak również na ewentualne wezwanie umocowanych prawnie Urzędów .

 

Każdy Klient, który przekazał nam swoje dane osobowe ma pełną możliwość dostępu do swoich danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też żądania usunięcia.

Sklep nie przekazuje, nie sprzedaje ani nie użycza zgromadzonych danych osobowych Klientów osobom trzecim, chyba że dzieje się to za wyraźną zgodą lub na życzenie Klienta albo na żądanie uprawnionych na podstawie prawa organów państwa w związku z toczącymi się postępowaniami.

Nasz Sklep posługuje się również tzw. plikami cookies (ciasteczka). Pliki te są zapisywane na komputerze Klienta przez nasz serwer i dostarczają danych statystycznych o aktywności Klienta, w celu dobrania naszej oferty do jego indywidualnych potrzeb i gustów. Klient w każdej chwili może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania cookies, choć musi mieć świadomość, że w niektórych przypadkach odłączenie tych plików może wpłynąć na utrudnienia w korzystaniu z oferty naszego Sklepu. Pliki cookies zapisywane na komputerze Klienta przechowują informacje na temat:

  • sesji Użytkownika,
  • ostatnio oglądanych produktów,
  • oddania głosu w ankiecie.

 

Pragniemy zwrócić Państwa uwagę, że jeżeli na stronie internetowej naszego Sklepu zamieszczamy linki prowadzące do innych, nieadministrowanych przez nas stron internetowych, to nie możemy odpowiadać ani za zawartość tychże stron, ani za stopień ochrony prywatności realizowany przez administratorów tych stron. Podejmując decyzję o przejściu na takie strony, Klient czyni to na własną odpowiedzialność. Zachęcamy przy okazji do zapoznania się z polityką prywatności realizowaną przez te strony, zanim Klient udostępni im swoje dane osobowe.

Materiały reklamowo - promocyjne wysyłamy Klientom jedynie wówczas, gdy wyrazili na to zgodę. Dotyczy to w szczególności newslettera wysyłanego Klientowi, jeżeli potwierdzi wyraźnie wskazanego przez nas linka zawierającego akceptację na otrzymywanie newslettera o aktualnych promocjach,  rabatach i nowościach w naszym Sklepie. Materiały te dotyczą  wyłącznie oferty naszego Sklepu.

Wszelkie pytania, wnioski i sugestie odnoszące się do ochrony Państwa prywatności, w szczególności danych osobowych prosimy zgłaszać na adres bądź telefonicznie pod numerem .

Bestsellery
SABRINA długa suknia z rozporkiem
SABRINA długa suknia z rozporkiem
269,00 zł
szt.
SABRINA- krótka suknia z rozporkiem
SABRINA- krótka suknia z rozporkiem
229,00 zł 149,00 zł
szt.
CARMEN mini z rękawkiem
CARMEN mini z rękawkiem
199,00 zł 119,00 zł
szt.
SABRINA- krótka suknia z rozporkiem
SABRINA- krótka suknia z rozporkiem
229,00 zł 199,00 zł
szt.
Kombinezon ANNA
Kombinezon ANNA
199,00 zł 149,00 zł
szt.
SABRINA KWIATY- krótka suknia z rozporkiem
SABRINA KWIATY- krótka suknia z rozporkiem
229,00 zł 149,00 zł
szt.
ANDREA - długa sukienka z paskiem
ANDREA - długa sukienka z paskiem
219,00 zł
szt.
AMANDA- Długa suknia z rozporkiem i odkrytymi ramionami
AMANDA- Długa suknia z rozporkiem i odkrytymi ramionami
199,00 zł 149,00 zł
szt.
SABRINA długa suknia z rozporkiem
SABRINA długa suknia z rozporkiem
269,00 zł 179,00 zł
szt.
Blog wpisy
Nowości
ANDREA - długa sukienka z paskiem
ANDREA - długa sukienka z paskiem
219,00 zł
szt.
Promocja
AMANDA- Długa suknia z rozporkiem i odkrytymi ramionami
AMANDA- Długa suknia z rozporkiem i odkrytymi ramionami
199,00 zł 149,00 zł
szt.
CARMEN mini z rękawkiem
CARMEN mini z rękawkiem
199,00 zł 119,00 zł
szt.
DANUTA - sukienka krótka z falbanami - odkryte ramiona
DANUTA - sukienka krótka z falbanami - odkryte ramiona
199,00 zł 149,00 zł
szt.
Sabrina długa- dwa kolory (jasne neony)
Sabrina długa- dwa kolory (jasne neony)
179,00 zł 99,00 zł
szt.
SABRINA- krótka suknia z rozporkiem
SABRINA- krótka suknia z rozporkiem
229,00 zł 149,00 zł
szt.
SABRINA KWIATY- krótka suknia z rozporkiem
SABRINA KWIATY- krótka suknia z rozporkiem
229,00 zł 149,00 zł
szt.
SABRINA KWIATY- długa suknia z rozporkiem
SABRINA KWIATY- długa suknia z rozporkiem
269,00 zł 179,00 zł
szt.
DANUTA KWIATY- sukienka krótka z falbankami
DANUTA KWIATY- sukienka krótka z falbankami
199,00 zł 149,00 zł
szt.
SABRINA długa suknia z rozporkiem
SABRINA długa suknia z rozporkiem
269,00 zł 179,00 zł
szt.
Kombinezon ANNA
Kombinezon ANNA
199,00 zł 149,00 zł
szt.
SABRINA- krótka suknia z rozporkiem
SABRINA- krótka suknia z rozporkiem
229,00 zł 199,00 zł
szt.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl